نخود یک کربوهیدرات است و به همین دلیل بدن آن را هضم کرده و انرژی خود را به آرامی مصرف می کند. در ترکیب خود حاوی نشاسته است که باعث می شود گلوکز به آرامی توسط بدن مصرف شود و قند خون را کاهش دهد.
از سوی دیگر، دیابت نوع 1 و 2 که رژیمهای غذایی سرشار از فیبر – یکی از اجزای نخود – مصرف میکنند، سطح گلوکز خون را کاهش میدهند و میتوانند سطح چربی و انسولین را بهتر تنظیم کنند.
علاوه بر این، با توجه به دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها، مصرف 21-25 گرم فیبر در روز برای خانم ها و 30-38 گرم در روز برای آقایان پیشنهاد می شود که این غذا برای این منظور کافی است.
استخوان ها را تقویت می کند. شگفت آور است که این دانه زرد دارای: آهن، فسفات، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی و ویتامین K است که به ساخت و حفظ ساختار استخوان و همچنین استحکام بدن کمک می کند.
برای تشکیل ماتریکس استخوان، بدن به مواد معدنی منگنز، آهن و روی نیاز دارد که نقش مهمی در تولید و بلوغ کلاژن دارند. این عنصر حدود 30 درصد پروتئین بدن انسان را تشکیل می دهد، با توجه به اینکه پروتئین معادل 20 درصد توده بدن است.
منبع گیاهی آهن است. مشخص است که کودکان، نوجوانان و گیاهخواران تمایل به مصرف کمتر آهن در رژیم غذایی خود دارند که این امر باعث هدر رفتن مواد مغذی برای بدن می شود.
آهن به ساخت گلبول های قرمز و برخی هورمون ها کمک می کند و برای عملکرد و رشد طبیعی سلول ها مهم است. یک فنجان نخود بیش از 25 درصد آهن مورد نیاز روزانه زنان و بیش از 50 درصد نیاز مردان را تامین می کند.
با این حال، آهن نخود غیرهم است، به این معنی که به راحتی جذب آهن هِم (که در گوشت وجود دارد) نیست. با این حال، می توان با ترکیب نخود با سوپ گوجه فرنگی یا فلفل قرمز، جذب را بهبود بخشید.
از سرطان سینه جلوگیری می کند متخصصان پیشنهاد می کنند که نخود حاوی فیتواستروژن است که نسخه ای از گیاه استروژن است. شواهدی وجود دارد که میتواند تولید این هورمون را تعدیل کند، که میتواند خطر سرطان سینه را کاهش دهد، از پوکی استخوان جلوگیری کند و عوارض را در زنان یائسه کاهش دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.