چای 500 گرمی گلستان از اضافه وزن و چاقی جلوگیری می کند. تجزیه و تحلیل عادات 6472 نفر در ایالات متحده نشان داد که مصرف چای با اضافه وزن و چاقی رابطه معکوس دارد. افرادی که چای مینوشیدند، شاخصهای توده بدنی کمتر و همچنین دور کمر کمتری نسبت به افرادی که نمینوشیدند، داشتند.
کنجکاوی این نتایج این بود که این مزیت در بین کسانی که چای داغ مینوشیدند ثبت شد : افرادی که آن را سرد مینوشیدند رابطه معکوس، یعنی مضر نشان دادند.
خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که نوشیدن چای سیاه به کاهش سطح گلوکز خون پس از صرف غذا پس از مصرف قند معمولی کمک می کند ، این واقعیت که خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. کسانی که بیش از همه مسئول این مزیت چای هستند، پلی فنول ها، به ویژه فلاونوئیدها هستند، موادی که دارای خواص آنتی اکسیدانی بسیار قوی هستند.
احتمال سکته مغزی کمتر است. انواع مختلفی از چای از Camellia sinensis به دست می آید که بستگی به نوع درمان آن دارد: علاوه بر چای سیاه، به اصطلاح چای سبز، سفید و اولانگ. چای سبز یکی از پرمصرف ترین چای ها در جهان است .
دانشمندان ژاپنی موارد بیش از 82000 نفر (45 تا 74 ساله) را به مدت سیزده سال مطالعه کردند و به این نتیجه رسیدند که مصرف زیاد چای سبز – و همچنین قهوه – با خطر سکته مغزی و بیماری قلبی عروقی “ارتباط معکوس” دارد.
به هر حال، چند سال پیش، برخی از کشورهای شمال اروپا نسبت به این احتمال ابراز نگرانی کردند که کاتچین ها، فلاونوئیدهای موجود در چای سبز، می توانند اثرات مضری بر کبد داشته باشند.
سازمان ایمنی غذای اروپا این احتمال را ارزیابی کرد و در سال 2018 بیانیهای صادر کرد و توضیح داد که کاتچینهای چای سبز “به طور کلی ایمن” هستند.
از سوی دیگر، اگر مکمل های غذایی حاوی کاتچین مصرف شود، باید مراقب بود که دوز آنها از 800 میلی گرم در روز تجاوز نکند، مقداری که دستیابی به آن تنها با چای دشوار است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.