قیسی صنعتی درد ناشی از بیماری های مفصلی را تسکین می دهد. یکی دیگر از فواید قیسی به دلیل داشتن مقدار زیادی آنتی اکسیدان، خاصیت ضدالتهابی آن است که می تواند در تسکین درد ناشی از بیماری های مفصلی مانند آرتریت مفید باشد.
یکی دیگر از فواید قیسی به دلیل آب زیاد و پتاسیم خوب آن این است که مصرف آن باعث دفع سموم از طریق ادرار می شود. این میوه به دلیل سهمی که در آب دارد به ما کمک می کند تا کلیه های سالمی داشته باشیم.
محتوای پتاسیم موجود در آن به تصفیه خون در سیستم کلیوی کمک می کند و به مبارزه با احتباس مایعات کمک می کند. سطح قند خون را تنظیم می کند. به لطف محتوای فیبر محلول خوب آن، یکی دیگر از فواید قیسی این است که گنجاندن آن در رژیم غذایی می تواند به کاهش سطح قند خون ما کمک کند.
آسیب کلیه مصرف چند عدد قیسی ضرری برای ما ندارد، اما در صورت سوء استفاده از مصرف آن ممکن است تغییرات خاصی در سلامتی ما ایجاد کند. قیسی در سال 3000 قبل از میلاد در چین، کشوری که احتمالا گونه وحشی آن کشف شده است، کشف شد. بعداً به لطف امپراتور اسکندر مقدونی از ارمنستان به اروپا معرفی شد.
قیسی به دلیل گوشتی و آبدار بودن در هنگام رسیدن از سایر گونه های مشابه متمایز می شود. شبیه قیسی اما کوچکتر است و قطر آن بین 35 تا 55 میلی متر است. نمونه ای مقاوم به خشکی، اما حساس به یخبندان بهاره است. برای رشد خود به آب و هوای معتدل نیاز دارد.
برگهای قیسی ساقهدار و شکلدار هستند. اندازه آنها بین پنج تا 10 سانتی متر است، پایه گرد، ساختار بیضی شکل، حاشیه دندانه دار دو برابر، سطح فوقانی و پایینی بدون کرک و در جوانی رنگ مایل به قرمزی دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.