این مطالعه یکی از طولانیترین مطالعاتی است که نشان میدهد عمل ساده اضافه کردن حدود یک مشت گردو سالم به رژیم غذایی اغلب میتواند به عنوان پلی برای سایر عادات سبک زندگی ارتقاء دهنده سلامتی در آینده عمل کند.
این یافته ها همچنین تقویت می کند که گردو خشک 1401 ممکن است یک انتخاب غذایی آسان و در دسترس برای بهبود انواع عوامل خطر بیماری قلبی در سنین جوانی تا میانسالی باشد.
محققانی که 20 سال سابقه رژیم غذایی و 30 سال اندازهگیریهای فیزیکی و بالینی را بررسی کردند، دریافتند شرکتکنندگانی که در اوایل زندگی گردو میخوردند، احتمال بیشتری برای داشتن فعالیت بدنی بیشتر، داشتن رژیم غذایی با کیفیتتر و داشتن پروفایل خطر بیماری قلبی بهتر نشان دادند. همانطور که آنها به سن بزرگسالی می رسند.
این یافتههای جدید از مطالعه توسعه خطر عروق کرونر در بزرگسالان جوان (CARDIA)، یک مطالعه طولانیمدت و در حال انجام است که توسط مؤسسه ملی قلب، ریه و خون مؤسسه ملی سلامت پشتیبانی میشود و هدف آن بررسی توسعه است.
در این مطالعه اخیر که در Nutrition, Metabolism, & Cardiovascular Diseases، محققان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینهسوتا منتشر شده است، اشاره میکنند که توضیح احتمالی برای نتایج میتواند به دلیل ترکیب منحصربهفرد مواد مغذی موجود در گردو و تأثیر آنها بر نتایج سلامت باشد.
گردو تنها آجیل درختی است که منبع عالی امگا 3 آلفا لینولنیک اسید (2.5 گرم در اونس) است که تحقیقات نشان می دهد ممکن است در سلامت قلب، سلامت مغز و پیری سالم نقش داشته باشد.
علاوه بر این، تنها یک وعده گردو (1 اونس)، یا تقریباً یک مشت، حاوی انواع مواد مغذی مهم دیگر برای حمایت از سلامت کلی است، از جمله 4 گرم پروتئین، 2 گرم فیبر و منبع خوبی از منیزیم (45 میلی گرم). . گردو همچنین انواع آنتی اکسیدان ها از جمله پلی فنول ها را ارائه می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.