سردخانه ها برای مکان های برودتی ، صنایع سرد کننده ای استفاده می شوند که در این میان فضاهای سردکننده ، سردخانه ها از اهمیت زیادی برخوردارند. کلاً مکانهایی که بتوانند فضای سردی برای حفظ انواع کالاها خصوصاً مواد غذایی و سبزیجات و میوه جات سردخانه میگویند. آماری که از طریق سازمان گسترش خدمات بازرگانی در سال ۱۳۷۵۵ منتشر شد،نشان می داد که ظرفیت سردخانه ی مواد غذایی بیشتر از یک میلیون تن بوده است و البته مصرفی انرژی تجهیزات سردخانه ای محدود به ۴۲۰۰۰۰ مگا وات ساعت بوده است . بانظر به آمار گفته شده ، طراحی با دقت و روشهای کاهش مقدار مصرف انرژی در بحث صرفه جویی های انرژی اهمیت فراوانی دارد .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.