پسته خام کیلویی با رنگ سبز زیبا و عطر منحصربفردش یکی از ضروریات غذاهای فرانسوی است. در بستنی، کیک، خامه یا فقط به عنوان سوپ کبابی، امکانات زیادی را ارائه می دهد! در این مقاله نکات ما را برای انتخاب، نگهداری و پخت آن کشف کنید!
پسته میوه خشکی است که توسط درختچه ای به نام درخت پسته تولید می شود. پسته که به لطف پوسته باز آن که حاوی دانه ای سبز رنگ است، در میان هزاران قابل تشخیص است، طعمی ملایم و کمی شیرین دارد. در اصل، در آسیا و خاورمیانه بود که پسته کشف و در رژیم غذایی گنجانده شد.
چه آن را به صورت خام و نمک زده به عنوان یک سوپاپ دوست داشته باشید یا در دستور العمل های اصلی تر گنجانده شده باشد، پسته امکانات زیادی را ارائه می دهد! این خبر بسیار خوبی است زیرا مشخصات غذایی آن به اندازه عطر بی نظیرش جذاب است. حتی امروز ایران با فاصله بسیار بالاتر از آمریکا و چین، پیشتاز تولید پسته در جهان است.
پسته با حدود 600 کیلوکالری در 100 گرم، یکی از مواد غذایی با ارزش انرژی بالا، مانند اکثر میوه های روغنی است. به دلایل خوب، دانه پسته از 50 درصد چربی تشکیل شده است! در میان این چربی ها، ما اکثریت زیادی از اسیدهای چرب غیراشباع را پیدا می کنیم که برای سلامت سیستم قلبی عروقی عالی هستند.
علاوه بر این، پسته حاوی فیتواسترول هایی است که مصرف منظم آنها می تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد. این میوه شگفتانگیز همچنین سرشار از پروتئینها، کربوهیدراتها و ریزمغذیهایی مانند منگنز، فسفر، منیزیم یا ویتامینهای گروه B است.
همچنین ارزش آن را دارد که سرشار از فیبر و مواد فعال آنتیاکسیدانی است که به مبارزه با استرس اکسیداتیو کمک میکند. با این حال مراقب باشید،
به دلیل محتوای بالای ترکیبات فعال زیستی، مغز پسته منبع غنی از آنتی اکسیدان ها از جمله توکوفرول ها، فیلوکینون، کاروتنوئیدها، کلروفیل و فلاونوئیدها است.
این ترکیبات از پسته بودن در میان 50 غذای برتر در ظرفیت کل آنتی اکسیدانی حمایت می کنند. با این حال، مقادیر بسته به ژنوتیپ، شرایط قبل و بعد از برداشت و ذخیره سازی و معیارهای مختلف فعالیت آنتی اکسیدانی می تواند به طور قابل توجهی متفاوت باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.