برنج تایلندی در ایران یک محصول بدون چربی است، کربوهیدراتی که سیگنالی را به بدن شما می فرستد که بدون نیاز به خوردن کالری زیاد، سیر شده است. بنابراین خطر چاقی کمتر است. علاوه بر داشتن آهن و منیزیم، دو عنصری که بدن را پرانرژی نگه می دارند.
ویتامین B6 مسئول تولید آنتی بادی است. این بدان معنی است که به تعادل عملکرد عصبی کمک می کند و مهمتر از همه، هموگلوبین اکسیژن را به بافت ها منتقل می کند.
بنابراین خوردن برنج گلبول های قرمز را در شرایط خوبی نگه می دارد و سروتونین را کنترل می کند، با افسردگی، استرس یا تحریک پذیری مبارزه می کند.
علاوه بر داشتن روی ، که یک ماده معدنی است که به تقویت سیستم ایمنی و سلامت پوست، مو و ناخن کمک می کند، حاوی سلنیوم نیز می باشد. این به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از بدن در برابر رادیکال های آزاد و عفونت ها محافظت می کند.
استخوان ها را تقویت می کند. برنج حاوی منیزیم است، ماده معدنی که باعث جذب کلسیم در استخوان ها می شود. بنابراین، به مبارزه با بیماری هایی مانند پوکی استخوان و تراکم استخوان پایین که در بزرگسالی رخ می دهد کمک می کند. برنج به ساخت استخوان های سالم و جلوگیری از درد مفاصل کمک می کند.
محتوای فیبر بالای آن اثر سیر کننده خوبی دارد. با حفظ پوسته، اثرات غذایی بیشتری نسبت به برنج سفید دارد.
این مواد به دلیل آنزیم HMG-CoA که وظیفه سنتز کلسترول و حفظ وضعیت خوب در سیستم قلبی عروقی را بر عهده دارد، مسئول کاهش سطح کلسترول بد (LDL) هستند.
همچنین سطح تری گلیسیرید را کاهش می دهد و کلسترول خوب (HDL) را افزایش می دهد. که از بیماری قلبی جلوگیری می کند.
شاخص گلیسمی پایینی دارد. به این معنی که این ماده غذایی با نسبت قند منظم است. بنابراین آنها گلوکز خون را افزایش نمی دهند . برعکس، مصرف آن اثر تنظیمی بر تولید انسولین دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.