فواید پیاز سفید صدفی فراتر از بافت و طعم آن است و به خاطر طعم قوی و طعم تند و تندش معروف است.
پیاز سرشار از ویتامین های B6 و C، فولات، آهن و پتاسیم است. آنها حاوی آلیوم و آلیل دی سولفید هستند این ترکیبات ممکن است خطر سرطان را کاهش دهند، سطح قند خون سالم را حفظ کنند، التهاب را تسکین دهند و عفونت ها را درمان کنند.
این مقاله در مورد فواید پیاز، مشخصات غذایی، دستور العمل ها و هر گونه عوارض جانبی احتمالی صحبت می کند. نگاهی بیاندازید.
پیاز در سراسر جهان کشت و مصرف می شود. معمولا به صورت پخته سرو می شوند همچنین می توان آنها را به صورت خام مصرف کرد و در ترشی ها و چاتنی ها استفاده می شود.
پیاز طعمی قوی و طعمی تند و تند دارد. اگرچه این محصول معتدل است، اما می توان آن را تحت طیف وسیعی از شرایط آب و هوایی (معتدل، گرمسیری و نیمه گرمسیری) کشت کرد.
پیاز پیاز، همانطور که بحث کردیم، چیزی نیست جز ساقه کوتاه با برگ های گوشتی این به عنوان یک ذخیره غذایی عمل می کند که به گیاه در شرایط آب و هوایی سخت کمک می کند تا زنده بماند.
خاستگاه باستانی پیاز بخش های غربی و شرقی آسیا را در بر می گیرد. گونههای متعددی از پیاز در سرتاسر جهان یافت میشود، که اساساً به این معنی است که احتمالاً در همان زمان در سرتاسر جهان کشت شدهاند.
سوابق حاکی از آن است که استفاده از پیاز در چین از 5000 سال قبل از میلاد آغاز شد – بیشتر به دلیل دوام پیاز برای حمل و نقل و نگهداری.
مصریان باستان به این سبزی احترام می گذاشتند، زیرا شکل کروی و حلقه های متحدالمرکز آن را نمادی از زندگی ابدی می دانستند. در واقع از پیاز در تدفین مصر باستان نیز استفاده می شد
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.