استفاده از کلوچه سنتی فومن در درست کردن پیتزا

یک بیسکویت فقط یک بیسکویت است … یا همینطور است؟

کلوچه سنتی فومن کلوچه سریعی هستند که در سراسر جهان شناخته شده و محبوب هستند.

و در حالی که معمولاً با آرد، خمیر مایه و مایع تهیه می شوند، بیسکویت ها در انواع مختلف، شکل ها و اندازه های مختلف وجود دارند و می توان آنها را پخت، بخار پز یا سرخ کرد.

نام “بیسکویت” از لاتین گرفته شده است، به معنای “دوبار پخته” یا “دو بار پخته شده”.

از لحاظ تاریخی، بیسکویت ها ابتدا پخته می شدند و سپس در یک فر آهسته در یک فرآیند پخت دو برابر خشک می شدند. از این رو نام.

در ابتدا، مردم کیک های گرد کوچک یا نان سریع را از آرد گندم یا هر آرد آسیاب شده ای که در دسترس داشتند درست می کردند. این کیک های کوچک یا سرخ شده بودند یا پخته شده بودند.

با گذشت زمان و با در دسترس قرار گرفتن مواد خمیر کننده، این مواد در خمیر بیسکویت گنجانده شدند که آنها را نرم تر و بلندتر می کرد. در طی قرن ها، فرآیند تولید بیسکویت تکامل یافت، تثبیت شد و دستور العمل ها رسمیت یافت.

بیسکویت بدون خمیر و بیسکویت در دوران مدرن تهیه می شود. ترجیحات عمدتاً توسط کشورهایی تعیین می شود که در آن بیسکویت ها تهیه و فروخته می شوند، اما در سال های اخیر انتخاب های بیشتری دیده شده است و مردم با یافتن آنها در بازارهای محلی یا فروشگاه های تخصصی، انواع بیشتری از بیسکویت ها را کشف می کنند.

نان همیشه یک غذای مورد علاقه بوده است و بیسکویت نیز نان سریعی است که می توان آن را بدون مخمر درست کرد.

به همین دلیل، آنها را می توان به راحتی کنار هم ریخت و می تواند کاملاً خوشمزه باشد، به همین دلیل بدون شک آنها به یک غذای مورد علاقه در بسیاری از کشورها تبدیل شده و باقی مانده اند.

در حالی که بیسکویت ها را می توان بدون فهرست طولانی از مواد تهیه کرد، اما خوب هستند، چه گرم و چه سرد، می توان آنها را برای صبحانه، ناهار، عصرانه یا میان وعده نیمه شب مصرف کرد و می توان آن را با پنیر و گوشت یا با مربای کره میل کرد.

یا شربت فرقی نمی‌کند از چه راهی سرو شوند، تطبیق پذیری آنها آنها را به خودی خود به یک غذای اصلی تبدیل می‌کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.